Yeni Bir Ninja Kaplumbağalar Filminin Hazırlıkları Başladı

Yeniden CGI

Ninja Kaplumbağalar, ülkemiz dahil çok fazla yerde oldukça popüler. Çizgi roman ve çizgi dizi olarak da yeni serilerle hayatına devam eden ninja tosbağalar geçtiğimiz yıl yayınlana  çizgi romanlarında uzun yıllar sonra ekiplerine yeni bir üyeyi daha dahil ettiler. İlk başta insan olarak gördüğümüz Jennika artık bir Ninja Kaplumbağa! Yenilenmiş kadrosuyla birlikte tekrardan sinemaya dönmeya hazırlanan TMNT, şimdiden çalışmalara başlamış.

Nickelodeon ile birlikte Seth Rogen'ın kurucuları arasında olduğu Point Grey Pictures'ın yapımcılığını üstleneceği film CGI-Animasyon tarzında karşımıza çıkacak. Bu ayrıca Nickelodeon Animasyon Stüdyosu tarafından yapılan ilk CGI sinema filmi olacak. ViacomCBS'in duyurduğu filmin yönetmenliğini ise daha önce Gravity Falls'da da görev yapmış olan Jeff Rowe yapacak. Brenden O'Brian'ın yazacağı senaryo şimdiden büyük bir merak konusu.

"Seth, Evan ve James'in mizah ve aksiyon dehalarını TMNT'nin şimdiden bir parçası yapmak markamızı bir sonraki seviyeye taşıyacaktır. Onların neler yapacağını merakla bekliyorum. Ramssey Naito ve ekibi Nickelodeon Animasyon Stüdyosu ile bir araya gelerek ilk kez yapacakları CGI-Animasyon sinema filmlerine harika bir boyut katacak." diyen ViacomCBS Aile & Çocuk departmanı başkanı Brian Robbins, yeni filmin yolda olduğunu resmen duyurdu.

Bu yeni CGI-Animasyon filmiyle birlikte daha önceki tüm Teenage Mutant Ninja Turtles filmleri yok sayılacak ve yeni bir sinematik evrenin yolu açılmış olacak. Lakin bana göre bir noktadan sonra TMNT yine sadece animasyon için çok büyük kaçacak ve tıpkı başrolünde Megan Fox'un yer aldığı filmler gibi büyük bütçeli kanlı, canlı filmlerle karşımıza çıkacaktır. Bakalım yeni nesil kadrosuyla TMNT'nin ilk sinema sınavı nasıl tepkiler alacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum