Yeni Dungeons & Dragons Filminin Yönetmenleri Belli Oldu

Umarım kritik atarlar

Paramount Pictures, yeni bir Dungeons & Dragons filmi için çalışmalara başladı. Dünyaca ünlü masa üstü rol yapma oyunu olan Dungeons & Dragons 2021 yılında yeni bir filme kavuşacak. Filmle ilgili ortaya çıkan ilk haberler filmi Chris McKay'in yöneteceği yönündeydi, ancak Paramount Stüdyoları yeni bir ekip ile anlaşmaya vardı. Daha önce Game Night filmini de yönetmiş olan Jonathan Goldstein ve Jonathan Francis Daley ikilisi filmin başına geçti.

İki Jonathan daha önce Spider-Man: Homecoming filminde de senarist olarak görev almışlardı. D&D filminin başrol için kafasında düşündüğü isim ise Chris Pratt. Dungeons and Dragons'un son olarak 2000 yılında bir filmi çekilmişti. Ancak Courtney Solomon tarafından çekilen o film, tarihin en kötü filmlerinden birisiydi. Başrollerinde Jeremy Irons ve Bruce Payne gibi isimlerin yer aldığı filmin Metascore'u 14...


2000 yılında çıkan ve oldukça başarısız olan filmin ardından iki adet devam filmi de karşımıza çıktı. Ancak bu filmler televizyon filmi olarak yapıldı ve DVD/VCD formatıyla çıkışlarını gerçekleştirdiler. 2000'lerin D&D filmlerinin yarattığı büyük hayal kırıklığını unutturmak isteyen Paramount, yeni film için işleri sıkıya almış gibi gözüküyor. 

Michael Gilio, David Leslie Johnson-McGoldrick ve Geneva Robertson-Dworet gibi isimlerin yer aldığı bir senarist grubu tarafından yazılan filmin 19 Kasım 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Bakalım Zindanlar ve Ejderhalar'ın yeni versiyonu 2000 yılında çıkan filmi unutturmayı başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum