Yeni FIFA Oyununu 2K'nın Geliştireceği İddia Ediliyor

Yeterince mikro ödemesi yokmuş gibi

2K'nın yeni FIFA oyunu için resmi FIFA lisansını aldığını iddia ediliyor. Perakende sitesi MohPlay Inc'in Twitter'da paylaştığı mesaj "ortaklık teyit edildi, yeni futbol serisini 2K geliştirecek" şeklinde bir iddia attı ortaya. Söz konusu mesajı siz de şurada görebilirsiniz.

Site bu iddianın kaynağını paylaşmamış, ayrıca bir resmi açıklama da olmadığı için duruma şüpheyle yaklaşabiliriz. Ancak EA'in ardından FIFA lisansının yine bu konularda tecrübeli büyük bir isme gideceği konuşuluyordu, spor oyunları denince akla gelen ilk isimlerden biri olan 2K'nın FIFA ile ilişkilendirilmesi bu bakımdan düşündüğümüzde gayet doğal. Insider Gaming'de bu yılın başlarında FIFA ile 2K'nın görüşmeler yaptığını ve yakın gelecekte resmi lisanslı FIFA oyunu için açıklama yapacaklarını söylemişti.

İddiaya göre FIFA 2K25 ismindeki bu yeni oyun bu yıl çıkacak.

2K'nın spor oyunları, özellikle de son yıllarda içerdikleri mikro ödemelerin fazlalığı nedeniyle ciddi eleştiri alıyor. Dolayısıyla 2K'dan çıkacak bir futbol oyunundan da farklı bir şeyler beklememek lazım. Gelen gideni aratır mı, bunu iddialar doğrulandığında ve söz konusu oyun çıktığında göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum