Yeni Invisible Man Filminin Çekimleri Tamamlandı

3 Boyutlu Görünmez Adam

1897 yılında H.G. Wells tarafından yazılan Görünmez Adam romanı daha önce 1933 yılında çekilmiş ve kült filmler arasına girmeyi başarmıştı. Aradan uzun yıllar çekti ve Universal Stüdyoları, Invisible Man için de bir yeniden çekim kararı aldı.

Kadrosunda Elizabeth Moss, Storm Reid ve Oliver Jackson-Cohen gibi isimleri barındıran filmi Leigh Whannell yazıp yönetecek. Yönetmen Whannell son olarak Twitter hesabından paylaştığı açıklamada filmin çekimlerinin tamamlandığını belirtti.

Resmi hesabından, "Sydney'de saat sabahın altısı, hava buz gibi ve yağmur yağıyor. Fakat ben gülüyorum çünkü bu Invisible Man çekimlerinin tamamlandığı anlamına geliyor. Bizimle birlikte burada çalışan, her gün bir şekilde çalışmayı bir eğlence haline getiren harika ekibe çok teşekkürler. Şimdi karanlık odada oturup ne yaptığımızın farkına varma vakti." diyen Whannell filmin düzenlenme aşamasına geçtiğini duyurdu.

> Universal Stüdyoları Yeni Bir Invisible Man Filmi İçin Hazırlıklara Başlıyor

Filmin geçen ay yayınlanan özetinde, Cecilla Kass isimli başarılı ve zengin bir bilim insanının görünmez bir adam tarafından avlanmaya çalışılacağı ve bu durumun yaşattığı çaresizliğin filmde kilit rol oynayacağı açıklanmıştı. Yeni nesil Görünmez Adam, 28 Şubat 2020'de vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum