Yeni Leisure Suit Larry Oyunu Duyuruldu!

Yılın son çeyreğinde çıkacak

Leisure Suit Larry, adventure oyunları tarihinde son derece önemli yeri olan bir isim. Al Lowe tarafından yaratılan bu karakter ilk olarak 1987 yılında Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards isimli oyunda karşımıza çıkmış ve oldukça beğenilmişti. Kendine has bir mizah anlayışı olan bu seri genellikle Larry'nin birbirinden çekici kadınları ayartmaya çalışmasına odaklanıyordu.

Tabii zaman içinde serinin suyu çıktı. Daha doğrusu zaman içinde demeyeyim de, 2004 yılındaki Magna Cum Laude faciası ile diyeyim. Uzun yılların ardından çıkan bu oyun gerçek bir felaketti, Al Lowe’un katkısı olmadan hazırlanan bu oyun iğrenç bir oyundu. 2009 yılında çıkan Box Office Bust ise adeta Larry’nin tabutuna çakılan son bir çiviydi (incelediğim oyuna 1.8 vermiştim, gerisini siz düşünün). 2013'te ilk oyunun remake'i yayınlanarak durum toparlanmaya çalışıldı ama ortalama üstü bir oyun olarak kaldı hafızamda.

Larry şimdi Assemble Entertainment ellerinde geri dönüyor ve oyunun ismi de Leisure Suit Larry – Wet Dreams Don’t Dry (Islak Rüyalar Kurumaz). İsimde D4: Dark Dreams Don't Die'e açık bir atıf olduğunu düşünen tek kişi ben değilimdir herhalde.

Oyunda Tinder gibi bir uygulama olan Timber'ı kullanacak ve farklı farklı isimlerle randevulara çıkarak skorumuzu arttırmaya ve hayallerimizin kadını Faith'e ulaşmaya çalışacağız. Oyunun duyuru videosunu ve ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz. Grafik olarak beni hiç sarmadı ve oynanışının da dandik olacağını sanıyorum ama umarım yanılırım.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum