Yeni Mad Max Filminde Charlize Theron Yer Almayacak

Yeni Furiosa kim olacak?

2015 yılında vizyona giren Mad Max: Fury Road filmi sadece son beş yılın değil tarihin en iyi bilim-kurgu filmlerinden birisi olarak tarihe geçmişti. Filmin yönetmeni ve senaristi olan George Miller'ın kafasında ise uzunca bir zamandır yeni bir Mad Max filmi yer alıyor. Fury Road'un öncesini anlatacak olan yeni film şu an için "The Wasteland" çalışma adıyla hazırlıklarına devam ediyor.

Tom Hardy'nin kesin olarak Max Rockatansky'i yeniden canlandıracağını biliyoruz. Onun dışında filmin kadrosundaki kim yer alacağı belli değil. Ancak son gelen haberlere göre Fury Road filminde Furiosa karakterini canlandıran Charlize Theron yeni filmde yer almayacak. George Miller'dan gelen açıklamaya göre filmdeki Furiosa 20'li yaşlarında bir kadın olacak ve bu yaşlarda bir aktris tarafından canlandırılacak. 

"Tüm bu salgın olayları yatıştığı zaman, Furiosa ile neler yapabileceğimizi göreceğiz. Uzunca bir süre CGI ile Charlize'i gençleştirebileceğimizi düşünüyordum ancak henüz buna yakın bile olduğumuzu sanmıyorum. The Irıshman'de gördüğümüz denemeye rağmen bu hala keşfedilmemiş bir alan, başta Japon oyun yapımcıları olmak üzere herkes bu tekniği çözmeye çalışıyor. Ancak önümüzde halen çok yol var." demiş Miller.

George Miller'ın şu an için tek odak noktası yeni Mad Max filmi. Henüz resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan film umarım ilki kadar başarılı olmayı başarır. Hatta peşinden tıpkı 2015 yılındaki gibi bir oyun da gelirse durum tadından yenmez bir hale gelebilir. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum