Yeni Monster Hunter Reklamı Filmdeki Yaratıkları Tanıtıyor

Cephalos, Nerscylla, Diablos ve diğerleri

Monster Hunter dünyasıyla ilgili bir film çekileceği zaman doğal olarak hepimiz filmdeki yaratıkları merak etmeye başladık. Paul W.S. Anderson'un yönetmenliğini yapacağı filmden bu zamana kadar izlediğimiz görüntüler ve gördüğümüz görsellerde hep bir kuşku vardı.

Filmin resmi Twitter hesabından yayınlanan son video ise hikayenin odak noktası olan yaratıklardan bazılarını kısaca tanıtmış. Lakin Millo Jovovich'in canlandırdığı Artemis karakterinin halen pistol tabanca ile ateş etmesi beni biraz şüphelendirdi.

Cephalos, Nerscylla, Diablos ve Apceros'u gördüğümüz videodan filmin tonuyla ilgili de fikir sahibi olabiliyoruz. Oyunularda da sakinlikleriyle dikkat çeken Apceroslar videoda da sakin sakin otlanıyorlar aynı şekilde Tony Jaa'nın canlandırdığı The Hunter da benzer bir şekilde yemeğini yiyor. Eğer Artemis ve ekibi onları kızdırmazsa filmde Apceroslar ile dövüşmek için bir neden olacak gibi gözükmüyor.

Capcom'un bu devasa oyun evreninde daha çok fazla yaratık var ve muhtemelen henüz görmediğimiz büyük sürprizler de bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Bakalım Monster Hunter filmi başlarda yarattığı tüm negatif algının aksine hayranları mutlu edecek bir işe imza atabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum