Yeni Mortal Kombat 11 Videosunda Jax'ın Fatality'sini Görüyoruz

Mortal Kombat 11 acımasızlıkta yeni bir çığır açacak

Mortal Kombat 11'in çıkışına bir aydan kısa bir süre kaldı, oyunun kapalı betasının da başlamasıyla birlikte önümüzdeki günlerde bolca video göreceğimiz de kesin gibi. Dün önce Ed Boon, Twitter hesabı üzerinden Jax'ın son derece acımasız fatal blow hareketini gösterdi, sonrasındaysa akşam YouTube Jax oynanış videoları ve fatality'leri ile dolup taştı.

Önce Ed Boon'un paylaştığı videoya bakalım:

Harika, değil mi? Fatal Blow hareketi Mortal Kombat 11'e yeni eklenen özelliklerden biri, bu hareketi yapabilmek için karakterinizin sağlığının %30'un altına düşmüş olması gerekiyor. Sonra da aynı X-Ray hareketlerinde olduğu gibi iki omuz düğmesine aynı anda basarak bu hareketleri yapabiliyorsunuz. Bu hareketin maç başına bir kez kullanılacağını da ekleyeyim, yoksa her sağlık düşünce kullanabilsek zaten anlamsız olurdu. Tüm Fatal Blow hareketleri yukarıda gördüğünüz seviyede acımasız olacak ve dövüşlerde yine bolca kan revan göreceğiz.

Aşağıdaki videonun sonunda ise Jax'ın yine adamı ortadan ikiye ayırmalı fatality hareketini görebilir ve 23 Nisan'a gün saymaya devam edebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum