Yeni Mortal Kombat Filmi Nihayet Duyuruldu!

Çekimlere gelecek sene başlanıyor

Sonunda beklediğimiz duyuruya kavuştuk: beyaz perdede yeni bir Mortal Kombat filmi seyredeceğiz! New Line Cinema tarafından yapılan açıklamaya göre filmin çekimlerine gelecek sene başlanacak ve film Avustralya'da çekilecek.

Yüksek prodüksiyonlu bu filmin yapımcılığını James Wan (Aquaman, Conjuring serisi) üstlenirken, yönetmen koltuğundaysa Simon McQuoid oturuyor. Mortal Kombat, McQuoid'in ilk yönetmenlik deneyimi olacak.

New Line Cinema'dan henüz filmin hikayesine ve oyuncu kadrosuna yönelik bir açıklama yapılmasa da tahminler şimdiden başladı. Muhtemelen NetherRealm'in yeni üçlemesini başlatan dokuzuncu oyunu konu alacağını tahmin ediyoruz ama hiç de belli olmaz. Ayrıca tabii tüm karakterler yer alacak mı, sevdiğimiz hangi karakterleri sinemada görebileceğiz, oyuncu kadrosu kimlerden oluşacak, tonla soru var aklımızda.

Film Güney Avustralya'da bugüne kadar çekilmiş en büyük film olacak. Şimdiden heyecanlanıyoruz.

İlk Mortal Kombat filmi 1995 yılında Paul W.S. Anderson tarafından çekilmiş ve dünya çapında 120 milyon doların üzerinde gişe elde etmişti. 1997 yılındaki devam filmi Annihilation ise hayal kırıklığı yaratmıştı.

YORUMLAR
osmanzi
15 Mayıs 2019 10:15

95'teki filmin hastası olarak PG13'e feda etmedikleri sürece beni mutlu edeceğini umuyorum.

Ghost AssassiN
15 Mayıs 2019 05:27

İyi mi olur kötü mü olur bilmem de Youtuber'ların çektiği 'genelde kötü olan' filmler gibi sırf meraktan izlenecek ve bu bile para kazandıracaktır.Umarım bu amaçla çekilmiyordur da belki de ilk defa bir oyun filminin tuttuğunu görürüz.Tabi en çok da The Witcher'dan umutluyum.

hamzahallac
14 Mayıs 2019 21:47

Eyvah eyvah...

Parolamı Unuttum