Overwatch'un Yeni Animasyon Filmleri Fırında

2017'de daha çok animasyon!

Overwatch animasyon dizisi kaçınılmaz, zaten dedikodular da aldı başını gidiyor ve Blizzard cephesinden bu konuda herhangi bir yalanlama da gelmiyor. Dizinin önsevişmesi niteliğindeki popüler "Animated Short" serisi ise tüm hızı ile 2017'de devam edecek.

Blizzard gerek çizgiromanlarla gerekse kısa animasyon filmlerini kullanarak Overwatch evreninin geçmişindeki sis perdesini oyuncularına anlatmayı seviyor. Bu haftasonu çenesi iyice düşerek Overwatch hakkında Polygon'a açıklamalar yapan Jeff Kaplan'ın değindiği konulardan birisi ise kısa animasyon filmleriydi. Büyük patron Kaplan "Animated Short"lar için ön yapım hazırlıklarının çoktan tamamlandığını ve animasyonların yapım aşamasında olduğunu belirtti.

"Animated Short'lar yapım aşamasında en çok eğlendiğimiz şeylerden birisi. Gerçekten animasyon takımımız ile çalışmayı çok seviyoruz, oynanışa bağlı olmadan hikayeleri bulup çıkartıyor ve nasıl bir öykü anlatmak istiyorsak öyle hikayeleştiriyoruz."

Bizler için hava hoş Jeff'çiyim tek şikayetimiz Animated Short'ların çok kısa olması. İnsanın tadını damağında bırakıyor. Dizi çıkana kadar da bu böyle devam edecek sanırım. Oyunun bütün kısa animasyonlarını sırası ile aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ya o değil de sevgili Oyungezerler şu sıralar hiç Overwatch'a giresim gelmiyor. Son gelen dengelemeler ve Anniversary etkinliğindeki paçoz kostümlerden sonra gram istek yok içimde. Mesir macunu mu yesem n'apsam bilmiyorum. Şu karakterlerin kazanma oranına göre dengeleme sistemleri gerçekten çok can sıkıcı değil mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum