Yeni Resident Evil Filmi Hikayeyi Baştan Anlatacak

Capcom çıldırdı

Korku/gerilim oyunlarıı tarihinde unutulmaz bir yere sahip olan Resident Evil serisi daha önce şansını beyaz perdede denemişti. Paul W.S. Anderson'un yönettiği ilk 6 film eleştirmenlerden ve hayranlardan tam anlamıyla geçer not alamasa da toplam gişe geliri olarak bir milyar doları geçmeyi başarmıştı. Hal böyle olunca yeni Resident Evil içerikleri için de kapı sonuna kadar açık bir şekilde duruyordu. Bu fırsatı geri tepmek istemeyen Constantin Film yepyeni bir Resident Evil filminin geleceğini doğruladı.

Yeni film doğrudan oyunun orijinal hikayesini konu alacak. 1998 yılında Raccoon City'de geçen o karanlık geceyle başlayacak olan hikayenin devamını ise hepimmiz oyunlardan biliyoruz. Bu yeni filmi ise Johannes Roberts yazıp, yönetecek. Film yeni duyurulmuş olabilir ama oyunucu kadrosu da belli olmuş durumda filmin kadrosu şu şekilde;

  • Claire: Kaya Scodelario
  • Jill: Hannah John-Kamen
  • Chris: Robbie Amell
  • Wesker: Tom Hopper
  • Leon: Avan Jogia
  • William Birkin: Neal McDonough

Bu yeni filmin yanında halihazırda hazırlıkları devam eden bir Resident Evil animasyon filmi de var. Bu film Netflix üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Wesker'ın çocuklarını konu alan bir Netflix dizisi için de hazırlıklar sürüyor. Hikayeyi baştan anlatacak olan Resident Evil filmiyle ilgili henüz resmi bir vizyon tarihi açıklanmadı. Şu an Monster Hunter filmi için yoğunlaşan Capcom'un sıradaki hedefi yeniden bir Resident Evil dönemine başlamak gibi gözüküyor. Bakalıım bu yeni RE sinematik dönemi hayranları mutlu edebilecek mi? 

YORUMLAR
arda-vila
6 Ekim 2020 19:46

Google'a Avan Jogia yazdım Leona benziyor mu diye bakmaya, sinirlerim bozuldu :D.

Decypher
arda-vila
6 Ekim 2020 19:52

Di mi, hık demiş Leon'un burnundan düşmüş :D

yusufulas
Decypher
6 Ekim 2020 19:57

Ben SJW'lere saydırınca kızıyorlar sonra. Jill'de çok tatlı olmuş! :(


Parolamı Unuttum