Yeni Resident Evil Filminin İsmi Welcome to Raccoon City

Resident Evil 2 Remake esin kaynağıymış

Yeni Resident Evil filminin yazarı ve yönetmeni Johannes Roberts, IGN röportajında filme dair yeni detaylar paylaştı. Bu detayların en önemlisi filmin ismi: Resident Evil film serisine reboot çekecek olan filmin ismi Welcome to Raccoon City olacak ve tek bir geceyi ve iki ayrı mekanı konu alacak: Spencer Malikanesi ve Polis Merkezi.

Spencer Malikanesi ilk oyundan, polis merkezi ise ikinci oyundan mekanlar. Filmde Claire Redfield'ı Kaya Scodelario, Chris Redfield'ı Robbie Amell, Jill Valentine'ı Hannah John-Kamen ve Leon S. Kennedy'i Avan Jogia canlandıracak. Filmin özellikle de malikane kısımlarının son derece ürkütücü olacağını söylüyor Roberts.

Roberts filmi hazırlarken Resident Evil 2 Remake'ten oldukça esinlendiklerini de söylemiş. Oyunun hastası olduğunu söyleyen Roberts, filmde de benzer bir ton yakalamak istediklerini ve Resident Evil 2 Remake atmosferini bu yeni film için şablon olarak kullandıklarını belirtiyor.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City, bir aksilik olmazsa (ki muhtemelen olacak) 3 Eylül 2021 tarihinde vizyona girecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum