Yeni RoboCop Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Yeniden çekilmeyen hiçbir şey kalmasın!

Hollywood'da uzun zamandır yeni bir RoboCop filminin yolda olduğu haberleri dolaşıyordu. Filmin planlanan ilk yönetmeni Neill Blomkamp yeni film olacak olan RoboCop Returns filminden ayrıldığını bu yılın başında açıklamıştı. Uzun bir aranın ardından filmin yeni yönetmeni de belli oldu. Daha önce Little Monsters ve Down Under filmlerini de yönetmiş olan Abe Forsythe yeni nesil RoboCop filmini de yönetecek.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre bu yeni film 1987'de vizyona girmiş olan orijinal RoboCop filminin kaldığı yerden hikayeye devam edecek, aradaki yaklaşık 22 senelik dönemde çıkan diğer iki film ise yok sayılacak.

Orijinal RoboCop hikayesinde ölümcül bir şekilde yaralanan bir polisin üstün teknoloji sayesinde yeniden hayata dönüp adaleti sağlama çabasını izlemiştik. Yeni filmde tam olarak ilk filmin bittiği yerden başlayacak, muhtemelen adından da belli olacağı üzere arada ciddi bir zaman sıçraması da gerçekleşecek. RoboCop Returns filminin herhangi bir oyuncusu henüz açıklanmadı, çekim veya vizyon tarihi de belli değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum