Terminator: Dark Fate Gişede Çakıldı

Kaderiniz karaymış

Terminator markası, 1991 yılında vizyona giren Terminator 2: Judgment Day'den beri bir türlü gün yüzü görmüyor. Orijinal filmlerin yönetmeni James Cameron'un yapımcılığını yaptığı ve Tim Miller'ın yönettiği Dark Fate ise bu durumu bozacak gibi duruyordu. Film hayranlardan ve eleştirmenlerden genelde olumlu yorumlar alsa da, en önemli kısım olan gişe gelirlerinde bekleneni veremedi. Hatta büyük bir çakılma yaşadı. 

Filmin Amerika içerisindeki açılış hafta sonu gişesi sadece 29 milyon dolar, daha önceki film olan ve büyük eleştiriler alan Genisys'in aynı gişe geliri ise 27 milyon dolardı!

Film için gidişat oldukça kötü gözüküyor. Hatta öyle ki filmin total gişesi şu an için 123 milyon dolar civarında olmasına rağmen film büyük ihtimalle yapımcılara 100 milyon dolara yakın bir zarar ettirecek. 

Her ne kadar filmden önce insanlar nispeten gaza gelmiş olsa da bu durumun kesinlikle gişeye yansıdığını söyleyemeyiz. Genisys filmi total gişe olarak 440 milyon dolar civarındaydı. Dark Fate için bu sayıyı görebilmek bile bu saatten sonra başarı sayılacaktır. Bakalım gün gelip, film vizyondan çekildiğinde Tim Miller'ın yeni nesil Terminator'u nasıl anılacak?

YORUMLAR
Akcan
4 Kasım 2019 17:26

Salvation baş yapıt kalır bunun yanında

yusufulas
4 Kasım 2019 11:51

Dark Fate, kesinlikle 2. filmden sonra çekilen tüm filmlerden çok daha iyiydi. Gişesinin kötü olması da aradaki kötü filmlerin etkisi sanırım.

Parolamı Unuttum