Yeni Star Wars Animasyonu The Bad Batch Duyuruldu

Clone Wars bitti diye üzülenlere

Star Wars ile ilgili 21. yüzyılda gerçekten tüm hayranları tatmin eden çok az şey var. Oyunları bir kenara koyacak olursak, evrenin genişlediği bazı kitaplar ve çizgi romanlar dışında iyi giden tek şey dizilerdi. The Mandalorian'ı sadece bir sezon izledik o yüzden ayrı tutuyorum ama Clone Wars başlı başına çok büyük bir mutluluk kaynağıydı. Dizinin final yapmasının ardından boşluğa düşen hayranları düşünen "çok sevgili" Disney, yeni bir Star Wars animasyon dizisi olan The Bad Batch'i duyurdu. 

Clone Wars dizisinin son sezonunda gördüğümüz Bad Batch oldukça özel bir ekip. Aslında "bozuk" olarak görülen klonların, özel yeteneklerle bezenerek elit birer asker haline gelmesiyle oluşan Bad Batch, aslına bakılırsa epey ilgi çekici bir konu. "Star Wars: The Clone Wars'un son bölümünü yeni ve eski hayranlara sunmak Disney+ adına bizim için bir onurdu. Dünya genelinde aldığımız tepkiden dolayı son derece mutluyuz. Clone Wars final yapmış olabilir ancak halen Lucasfilm Animasyon ekibindeki harika hikaye anlatıcılar ve sanatçılarla iş birliğimiz sürüyor. Dave Filoni'nin vizyonuyla birlikte Bad Batch'in yeni maceralarını hayata geçirmekten dolayı çok heyecanlıyız." diyen Disney+ İçerik Sorumlusu Agnes Chu, diziyi doğruladı.

Ayrıca Bad Batch ile ilgili resmi bir açıklama da paylaşıldı; "İlk kez Clone Wars sırasında tanıtılan elit ve deneysel klonlar Bad Batch'ın değişen hızla değişen galakside Clone Wars sonrasında neler yaşadığını göreceğiz. Genetik olarak diğer klon kardeşlerinden farklı olan eşsiz bir kadronun her bir bireyinin kendine özgü yetenekleriyle muhteşem savaşçılar haline gelmesini göreceğiz. Klon Savaşları sonrasındaki dünyada paralı asker görevleri yapacak olan ekibimizi kendilerine yeni bir amaç ararken bulacağız." 

Resmi açıklamadaki "Clone Wars sonrası dönem" özellikle benim gibi çoğu hayranın içini biraz rahatlattı. Çünkü tekrar aynı dönemde farklı bakış açısıyla işlenecek bir hikayeden ziyade artık evrenin başka dönemlerini de incelemek daha cazip geliyor. Clone Wars yedinci sezonda tüm Bad Batch ekibini seslendiren Dee Bradley Baker'ın dizide seslendirmen olarak yer alıp, almayacağı ise henüz belli değil. The Bad Batch, 2021 yılında Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum