Naughty Dog, Yeni Tanıtım Videosunda The Last of Us Part II’yi Anlatıyor

Hikâye hakkında bazı bilgiler paylaşılıyor

The Last of Us Part II ile buluşmamıza sayılı günler kaldı. Oyun hakkında bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Sony, dün yeni bir tanıtım videosu paylaştı ve bununla yetinilmeyeceğini, Inside The Last of Us Part II isimli bir video serisinin geleceğini de duyurdu. Serinin ilki olan bu videoda, Naughty Dog ekibi oyunun hikayesi hakkında bilgiler veriyor, görüşlerini paylaşıyor:

Videoda, spoiler verilmeden hikâyenin genel hatları sunulmakta. 19 yaşındaki Ellie, Jackson’da Joel ve Dina ile huzur içerisinde yaşarken, kötü bir şeyler oluyor. Bu da Ellie’yi intikam peşinde koşan bir kişiye dönüştürüyor. Aslında bunlar daha öncesinde de bildiğimiz noktalar diyebiliriz. Yine de karakterler ve hikayenin gidişatı hakkında bazı detayları yapımcılarından işitmek, onların bakış açısını öğrenmek güzel.

Sıradaki videolarda oynanıştan, bazı detaylardan ve oyun dünyasından bahsedilecek. Videolar haftalık olarak paylaşılacak, takvim de açıklanmış durumda. 20 Mayıs’ta oynanış, 27 Mayıs’ta detaylar ve 3 Haziran’da oyun dünyası ile ilgili video paylaşılacak. Bildiğiniz üzere, 19 Haziran’da da bekleyiş sona erecek, The Last of Us Part II, iki ertelemenin ardından nihayet oyun severlerle buluşacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum