Yeni Tony Hawk Remake Planları Şimdilik Rafa Kalkmış

Activision, Vicarious Visions'ın yerini dolduramadı

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 Remake 2020 yılında Vicarious Visions tarafından geliştirilmiş ve son derece olumlu eleştiriler almıştı. Haliyle oyuncular serinin diğer oyunlarının da remake versiyonlarını görmeyi umut ediyorlardı ki Activision, Vicarious Visions'ı Blizzard'ın emrine vererek bu umutları (şimdilik) söndürdü.

Bir Twitch canlı yayınında konuşan Tony Hawk, gerçekten de Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 çıkış yaptığında üçüncü ve dördüncü oyunlar için de remakelerin planlanmış olduğunu, ama Vicarious Visions'ın Blizzard'la birleşmesi sonucunda projenin rafa kaldırıldığını açıkladı.

"Plan buydu. 1 ve 2'nin remakeinin yayınladığı güne kadar 3 ve 4 için de planlar vardı. Sonra Vicarious'u yuttular, sonra da başka geliştiriciler aramaya başladılar. Sonra da her şey son buldu" diyor Tony Hawk.

Activision, Vicarious sonrasında remake projeleri üzerinde çalışması için başka stüdyolar aramaya başlamış. "Activision 3 ve 4'ü yapacak yeni birilerini aramaya başladı ama Vicarious'a güvendikleri kadar güvenebilecekleri birilerini bulamadılar. Başka stüdyolardan oyunlar hakkında fikir aldılar ama duydukları hiçbir şeyi de beğenmediler"

Bu durumdan Tony Hawk da rahatsız: "keşke bu oyunları geri getirmenin bir yolu olsaydı, belki ileride olur" diyor.

Activision'ın Vicarious Visions'ı buharlaştırıp sonra da "ya şu oyunları yeni birilerine verelim madem" demesi, sonra da VV'nin yerini dolduramayacaklarını düşünmesi kulağa çok tuhaf geliyor. E madem Vicarious'u tekrar serbest bırakın veya remake'ler üzerinde çalışmasını sağlayın?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum