Yeni Walking Dead Filminin Teaser'ı Rick'in Dönüşünü Müjdeliyor

Filmle birlikte yükseliş başlar mı?

The Walking Dead dizisinin hayranlarının yüzü uzunca bir süredir gülmüyordu. Her geçen sezon biraz daha kötüleşen dizi, son sezonlarında reyting anlamında da dibi görmeye başlamıştı. Yapımcıların buradan bir çıkış yolu aradığını biliyorduk ve AMC geçtiğimiz aylarda The Walking Dead için bir filmin yolda olduğunu duyurmuştu.

San Diego Comic Con'da yapılan panelde dizinin ilk teaser videosu yayınlandı. Videoda hayranları en çok heyecanlandıran şey ise şüphesiz Rick Grimes'ın dönüşü oldu. 30 saniyelik videoda sadece logoyu ve "Rick Grimes Returns" yazısını görebildik. Ancak bu bile hayranların bir kısmını heyecanlandırmaya yetti. Videoda bir diğer dikkat çeken nokta ise "Sadece Sinemalarda" yazısı oldu, zira geçmiş dönemde gelen haberlerden bazıları The Walking Dead filminin bir televizyon filmi olabileceğini belirtiyordu. 


Filmin adı veya vizyon tarihi ise henüz belli değil. Universal Stüdyoları ile birlikte filmi yapacak olan AMC'nin bu filmdeki bir diğer ortağı ise Skybound olacak. Filmle ilgili daha fazla detay yakında gün yüzüne çıkmaya başlar. 

YORUMLAR
xlight007
20 Temmuz 2019 16:10

zombiler evrim geçirip koşmaya başlasın pek fazla gerilim olmuyor BÖYLE  THE RUNING DEADS :d

Parolamı Unuttum