The Walking Dead'in 10. Sezonu Fısıldayanlar'a Odaklanacak

Alfa ile Beta'yı daha yakından tanıyacağız

The Walking Dead'in 10. sezonunu merakla bekleyenlerden misiniz, bilmiyorum. Dizi son senelerde bariz bir düşüşe geçmişti, 9. sezonla bu düşüşü bir nebze durdurup toparlanmayı başardı bence. Özellikle sürpriz ölümler ve işin içinde Fısıldayanlar'ın girmesi diziyi bir hayli renklendirdi.

Dizinin yürütücüsü Angela Kang, EW sitesine yaptığı açıklamada The Walking Dead'in 10. sezonunda yine Fısıldayanlar'a odaklanacaklarını, liderleri Alfa ve yardımcısı Beta'yı daha yakından tanıyacağımızı söylüyor.

"Alfa ve Beta hakkında daha çok şey öğreneceğiz. Onların da kendi grupları içerisinde sorunları var, iki grup arasında sınır yüzünden meydana gelen çatışmayı işlerken gruplar arasında gidip geleceğiz" diyor Kang.


9. sezonu seyrettiyseniz Fısıldayanlar'ın koymuş olduğu sınırı geçmenin nasıl acımasızca cezalandırıldığını görmüşsünüzdür. Ben her ihtimale karşı spoiler olmasın diye ayrıntı vermeyeyim ancak bu 'sınır' meselesi 10. sezonda da önemli bir rol oynayacağa benziyor.

Kang, "Dizinin 10. sezonunda Fısıldayanlar tarafının hikayesini daha detaylı anlatacağız. Geçmişte yaşanan olaylara değinecek, gruptaki karakterleri yakından tanıyacağız" demiş.

> Yeni The Walking Dead Dizisinin Üç Başrolü Belli Oldu

Dizinin 9. ve 10. sezonları arasında yine aylar süren bir zaman sıçraması var. Dizinin son bölümünde ilk kez zorlu bir kışla nasıl mücadele edildiğini görmüştük ve Fısıldayanlar'ın ne yaptığına dair de fikir sahibi olmuştuk. 10. sezonla birlikte tekrar ılıman iklime geçeceğiz ve Fısıldayanlar da sınırlarını korumak için geri dönmüş olacak. "Sınırları geçip geçemeyeceğiniz, yakalanırsanız neler olacağına dair tuhaf ve ilginç şeyler var hikayemizde" diyor Angela Kang.

The Walking Dead'in 10. sezonu Ekim ayında başlayacak ama AMC, 19 Temmuz'da San Diego Comic-Con'daki panelde yeni sezonun ilk bakış görüntülerini gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum