CI Games’den Yepyeni Bir Aksiyon-RYO: Lords of the Fallen

Dark Souls’a rakip mi geliyor ne?

Hızlı büyümekte olan yapımcı/yayıncı firma CI Games, bugün resmi olarak fantastik aksiyon-RYO oyunları Lords ofthe Fallen’ı duyurdu. Proje The Witcher 2: Assassins of Kings’in eski başyapımcısı Tomasz Gop tarafından yönetiliyor ve oyunun 2014 yılını PC ve yeni nesil konsollara çıkması bekleniyor.

Oyun gelişmiş dövüş mekanikleri ve beceri ağaçları içeren hardcore bir aksiyon-RPG olacak. Tanrıların insanoğlunu yüzüstü bıraktığı bir fantastik dünyada geçecek ve Harkyn adında bir insan rolünde durdurulması imkansız gözüken doğaüstü bir güce direnmek adına maceraya atılacağız. Maceramız boyunca Fallen God’a direnenler ve onun yanında yer alanlarla dolu bir diyarda yolculuk edecek, vermek zorunda kalacağımız kararlar vasıtasıyla hikâyeyi önemli ölçüde etkileyeceğiz.

“Ekibimiz Lords of Fallen’ı bütün koşullar aleyhlerindeyken zorluklara meydan okumayı seven oyunculara yönelik tasarlıyor. Lords of Fallen başından itibaren oyuncuların şimdiye kadar görülmüş en epik düşmanları alt etmek, serbestçe karakterlerini özelleştirmek ve yepyeni bir dünyanın her köşesini keşfetmek konusundaki açlığını tatmin edecek.” –Baş Yapımcı Tomasz Gop

Oyunun ilk oynanabilir demosu bu yılki E3 fuarında tanıtılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum