Yerçekimine Meydan Okuyan Yarış Oyunu Trackmania, Çıkışını Gerçekleştirdi

Eski dost geri döndü

Ubisoft Nadeo'nun geliştirdiği Trackmania, 1 Temmuz itibariyle Epic Games Store ve Uplay üzerinden çıkışını gerçekleştirdi. Kendisine has bir oyuncu kitlesine sahip olan Trackmania, uzun yılların ardından remaster versiyonu ile bir kez daha karşımıza çıktı. Oyunun üç farklı versiyonu bulunuyor: ücretsiz Starter erişimi, 44.99 TL’lik Standart erişim ve 135 TL’lik bir yıllık Club erişimi.

Trackmania Nations'ın bu yenilenen halinde oyuncular düzenli olarak güncellenen yarışlarda kendileriyle ya da rakipleriyle tek başına ya da çoklu bir şekilde yarışabilecek, ek olarak yenilenmiş pist engelleri ve editörleri ile kendi pistlerini yaratabielecekler. Oyuncular aynı zamanda yeni harita test sunucularında hazırladıkları pistleri topluluk içinde test etme ve oylama avantajından da yararlanabilecek.

Trackmania’nın Starter erişimi oyunculara, Arcade Channel’da oyuncuların yarattığı pistleri deneyimlemeyi ve resmi yarışmalardan 25 heyecan verici piste ücretsiz erişimi sunuyor. Oyuncular aynı zamanda temel tasarım editörlerini ve Nations League’de haftalık yarışmaları kullanabiliyor.

Ubisoft Nadeo ile Trackmania üzerine yaptığımız röportajı şuradan okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum