Yerli Korku Macera Oyunu Curse of Anabelle, Ay Sonunda Çıkıyor

Karanlık ve mistik bir macera

İstanbul merkezli Rocwise Entertainment tarafından kurgulanan bulmaca ve korku temalı Curse of Anabelle, 20 Şubat itibarıyla küresel oyun platformu Steam üzerinden oyuncularla buluşacak.

Gerçek dünya efsanelerine ve mitlerine dayanan gizemli bir oyun deneyimi sunan Curse of Anabelle, lanetli Ramsey Malikânesinin karanlık köşelerine ve gizemli geçmişine ışık tutuyor. Benzer oyunlardan “aksiyon” özelliği ile ayrılan Curse of Anabelle’de mistik kitaplar, bu karanlık maceraya rehberlik ediyor. Kadim mühürler oluşturulabilen ve antik ayinlerle karanlık güçlerle yüzleşip savaşma imkânı sağlayan Curse of Anabelle, farklı zamanlar arasında seyahatlerle bulmacaların çözülmesi için alternatif yollar sunuyor.

Gerçek dünyada da izleri takip edilebilecek efsane ve mitlerden faydalanılarak yaratılan ve alt metninin bir hayli dolu olmasıyla göze çarpan Curse of Anabelle, oyuncuları karanlık ve mistik bir maceraya davet ediyor.

Oyuncuları uğursuz Ramsey Malikânesini saran karanlık olayların içine iten Curse of Anabelle'de oyuncular; Emily'nin erkek arkadaşı olan Nathan karakterine hayat verecekler.

Oyunun hikayesiyse şöyle:

Rüyalarında, 9 yaşında ölen kız kardeşinin ruhu ile iletişim kuran Emily, onun ruhunu sıkışıp kaldığına inandığı araftan kurtarmak için harekete geçer. Biricik sevgilisinin başının derde gireceğini düşünene Nathan ise Emily'nin ayak izlerini takip ederek ona yardım etmeye karar verir. Ancak malikânenin karanlık koridorlarında atıldığı bu macerasında, mistik parçaları bir araya getirerek çözeceği gizemden, malikânenin ve Ramsey ailesinin karanlık geçmişinden ve milattan önce 10. yüzyıla kadar dayanan karanlık bir sırla karşı karşıya kalacağından habersizdir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum