Yerli Macera Oyunu Curse of Anabelle, Kickstarter'da Destek Bekliyor

Hem gizemli, hem korkunçlu

İstanbul merkezli Rocwise Entertainment, bulmaca ve korku temalı yeni oyunu Curse of Anabelle ile oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Geliştirme süreci 2 yıldır devam eden Curse of Anabelle, 2020 yılının ilk çeyreğinde oyuncularla buluşacak.  

Kickstarter üzerinde 29 Eylül’de görücüye çıkan Curse of Anabelle, fon hedefinin %60'ını kısa bir sürede toplamayı başardı ama fonlamanın başarıyla ulaşması için oyuncuların desteğine de ihtiyaçları var.

Oyunun Kickstarter sayfasındaki tanıtım videosundaki grafiklerin ve oynanışın oldukça güzel göründüğünü söyleyebilirim.

Oyunun hikayesiyse şöyle başlıyor:

9 yaşındaki Anabelle, Colorado'nun Boulder kasabasında yer alan Ramsey Malikanesi sınırları içerisinde hayatını kaybeder. Bu talihsiz olayı takip eden günler içerisinde Anabelle'in ablası Emily, kzıkardeşi ile rüyalarında iletişim kurmaya başlar. İlk etapta sevdiği birini kaybetmenin üzüntüsü ile aklının kendine oyunlar oynadığını düşünen Emily, gördüğü bu rüyaların gün geçtikçe artması sonucu Anabelle'nin ruhunun arafta kaldığına ve yardıma ihtiyacı olduğuna ikna olur.

Kardeşinin gizemli ölümü ile ilgili yaptığı araştırmalarda Ramsey Malikânesinin karanlık geçmişini keşfeden Emily, bu yaşadıklarını erkek arkadaşı Nathan'a anlatmaya karar verir. Nathan, ilk etapta Emily'nin anlattıklarına pek kulak asmamasına rağmen, bir süre ondan haber alamayınca durumunu kontrol etmeye karar verir. Emily'nin Ramsey Malikânesinin karanlık tarihi, okültizm ve mistik sanatlar üzerine araştırmalar yaptığını öğrenen Nathan, onun tehlikede olduğunu düşünür ve kendisini neyin içine soktuğunun farkında olmadan Emily'nin ayak izlerini takip etmeye karar verir.

Oyunun Kickstarter sayfasına şuradan, Steam sayfasına ise şuradan ulaşabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Ghost AssassiN
14 Kasım 2019 16:12

Oynanış görüntüsü baştaki trailer'dan daha güzel gözüküyor.Benim gibi baştaki trailer'a bakıp klişe veya çok kötü diye düşünen varsa devamındaki kısa oynanış videosuna da baksın.''Çok güzel bir oyun olacak'' dedirtmiyor ama en azından trailer'ın yarattığı kötü olacak düşüncesini yıkmaya yetiyor açıkçası.

Oyunun bu haliyle eleştirilecek tek kısmı; yine mi korku oyunu?! :) İnşallah bir SOMA başarısı gösterir de sektörün gelişmesine katkısı olmuş olur.

Parolamı Unuttum