Yıldızlar Geçidi Crime Boss: Rockay City'den 6 Dakikalık Oynanış Videosu Geldi

Aksiyona doyacağız

TGA'nın dikkat çeken yeni duyurularından biri 505 Games'in yayıncılığını yapacağı Crime Boss: Rockat City oldu. Oyunun tam bir yıldızlar geçidi olan kadrosunda Michael Madsen, Kim Basinger, Damien Pitier, Danny Trejo, Vanilla Ice, Danny Glover ve Chuch Norris gibi isimler bulunuyor.

Crime Boss: Rockay City, tek başına veya arkadaşlarla oynanabilen birinci şahıs nişancı soygun oyunu. Oyunda Rockay City'nin kralı olmayı kafasına koymuş Travis Baker rolünde (Michael Madsen) oynayacağız.

Oyunun açıklaması ise şöyle:

Şehri kendi kontrolleri altına almaya çalışan Dolar Dragon, Hielo, Cagnali, Khan ve senin planlarını engellemeyi amaçlayan Şerif Norris ile bu bölge savaşını kazanmak kolay olmayacak. Bu roguelike seferde herkes, eşit ödüllendirip cezalandırılacak.

Bunlar sadece isimsiz haydutlar değil, bunlar gerçekten büyük sorunları olan gerçek insanlar. Ropes, Jupiter, Runaway ve çetenin Rockay City'de nasıl geldiğini keşfet ve tekrar zirveye çıkmak için farklı işleri yapmalarına yardımcı ol. Her hikaye, suç hayatlarını tam olarak deneyimlemene olanak tanıyan birden fazla görevden oluşur.

Crime Boss: Rockay City, PC'de Epic Games Store'a özel çıkacak. Fiyatı ise günümüze göre son derece uygun, normal satış fiyatı 329 TL olacak olan oyun ilk etapta indirimli olarak 197 TL'den ön siparişe açılmıştı, şimdi de %20 indirimli olarak 263 TL olarak yola devam ediyor.

Crime Boss: Rockay City'nin çıkış tarihi ise 28 Mart 2023.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum