Yu-Gi-Oh! 2023 Dünya Şampiyonları Belli Oldu

Şampiyona, 3 finalle sona erdi.

Yu-Gi-Oh! 2023 Dünya Şampiyonası (WCS), 6 Ağustos Pazar günü Japonya'daki Tokyo Big Sight'ta (Tokyo Uluslararası Sergi Merkezi) düzenlendi. 2019'dan bu yana ilk kez düzenlenen turnuva, üç farklı kategoride mücadelelere ev sahipliği yaptı ve Dünya Şampiyonları belli oldu.

Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu (TCG) ana karşılaşmasında, ABD’den Paulie Aronson, finalde Peru'dan Juan Mateo Augusto Renteria Pastor'u 2-0 mağlup ederek 2023 Yu-Gi-Oh! TCG Dünya Şampiyonu unvanını kazandı.

Yu-Gi-Oh! Duel Links final mücadelesi ise Takagi ve Yukoo arasında gerçekleşti ve Takagi’nin 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Yu-Gi-Oh! Master Duel bu yıl ilk kez WCS’ye dahil oldu ve 3’e 3 oynanan takım maçlarıyla nefes kesen bir turnuvaya ev sahipliği yaptı. Finalde Team 7 ile snipehunters mücadele ederken, sonuç 5-3 şeklinde snipehunters lehine sonuçlandı ve Josh, QuantalThink ve Emre, ilk kez Yu-Gi-Oh! Master Duel Dünya Şampiyonları oldu.

YORUMLAR
ocelot1789
10 Ağustos 2023 09:08

Kart oyunlarının babası ve şahı. Bu bir şeyler satma temalı animelerin bana göre en iyisi. Kısmen konusu daha ciddi, dünyası gizemli ve keyifli. Oyunları keşke biraz daha eski Power of Chaos tadında olsaydı. Fazla dijitalleşşince havası kaçıyor gibi. 15 yıl falan Joey the Passion oynadık hamachi üzerinden. Şu oyuna bir tutunamadım ama. Ruhu eksik geliyor nedensizce.

Parolamı Unuttum