Zachary Levi, 'Shazam, Justice League 2'ye Eğlence Katacak' Diyor

Eksik olan şey eğlence miydi?

Şu an için Warner Bros Stüdyoları, Justice League'e herhangi bir devam filmi düşünmüyor. Ancak Shazam! filminin yıldızı Zachary Levi yeni Justice League filminde yer alacağından çok emin. Hatta başarılı aktöre göre Shazam karakteri Justice League 2'ye büyük bir eğlence katacakmış.

DragonCon sırasında Shazam karakteri ve olası bir Justice League devam filmiyle ilgili konuşan Levi, "İnanıyorum ki oralarda bir yerlerde bir Justice League 2 olacak ve Shazam da bunun bir parçası olacak. Bence bu olaya muhteşem bir eğlence katacaktır. 14 yaşında süper güçlere sahip birisini oynadığım gerçeği, muhteşem bir olay. Dünya üzerindeki en havalı iş. Sadece 14 yaşında olup Wonder Woman ve Batman ile takılabilen kaç kişi var?! Bu gerçekten ahmakça, inanılmaz! Çok eğlenceliydi. Gerçekten çok eğlenceliydi. Fakat işin eğlenceli kısmı benim dışımda herkesin seksi, havalı ve yetişkin olmasıydı. Onların arasında ben 'Hey burada neler oluyor? Gidip dünyayı mı kurtaracağız?' şeklinde duruyordum. Bence Billy Batson ve Peter Parker birbirine çok yakın iki karakter. Gençliğin verdiği bir iyimserlik var. Ortada kahraman olmaya karşı bir doymuşluk var. Bu durum zor ya da tehlikeli değil fakat genellikle buna karşı doymuş hissediyorsunuz. Fakat ben ve Flash'ı ele alacak olursak bu çok eğlenceli olur. Birbirimize laf sokarız, tokatlaşırız veya etrafta koşup dururuz." dedi.

"Bence Shazam! filmi dolukça iyiydi. İlk başlarda posterlere baktığımda her şey yolunda gider ve bu rolü alırsam iyi işler yapacağımızı biliyorduk, böyle de oldu. Rolü aldıktan sonra çok fazla düşünmedim çünkü rolü alana kadar karakter hakkında düşünüyordum. Ben 14 yaşında birisini canlandırıyorum ve elimizde Wonder Woman gibi bir karakter var, ona gerçekten büyük bir hayranlık besliyorum. Düşünsenize dünya üzerindeki en güzel kadına aşıksınız ve bu kadın aynı zamanda bir tanrıça! Bu şartlar altında nasıl rol yaparsınız? Ayrıca Superman ve Batman arasında yapılabilecek şeyleri düşünün. Demek istiyorum ki benim beynim doğrudan bu tarz ihtimalleri düşünmeye başlıyor ve bence bu inanılmaz olur. Flash ile birlikte sürekli yarış halindeyiz, bence ben Superman ile bilek güreşi yapmayı deneyebilirim. Sürekli birbirimize hava atıyoruz. Oh Tanrım, bunun olmasını gerçekten çok fazla istiyorum." şeklinde konuştu.

Zachary Levi, Shazam'ın da yer alacağı bir Justice League filmi için gerçekten aşırı heyecanlı gözüküyor. Ancak stüdyo şu an için böyle bir adım atmış değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum