Zack Snyder, The Batman'in Gidişatından Memnun

Sonu Batfleck'e benzemesin

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan DC FanDome etkinliğinde Batman rüzgarı ortalığı kasıp kavurdu. Arkham serisinin yeni oyunu duyurulurken, belki de son dönemin en çarpıcı işlerinden birisi olan The Batman fragmanını da sonunda izleme şansına eriştik. Ayrıca uzun zamandır beklenen Justice League: Snyder Cut'ın da ilk resmi fragmanı izleyicilerle buluştu. DC hayranlarının büyük umutlar beslediği Zack Snyder, yeni nesil Batman'in de geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

DC FanDome sırasında YouTube kanalı Reel in Motion'a konuk olan Zack Snyder, The Batman filminin gittiği yoldan oldukça memnun. Karakter ve hikaye için doğru yolda ilerlendiğini belirten Zack Snyder, DC hayranlarının büyük ilgisini topladığı bu dönemde yüreklere su serpti. Yine de Snyder usulü Batman'in Batman v Superman filminde tam olarak istenileni veremediğini de hatırlatmak lazım. Umarım Robert Pattinson yeni filmde "Martha" diye birilerine bağırmaz. 

Matt Reeves'in yönetmenliğini yapacağı The Batman kadrosunuda Pattinson'un yanı sıra Andy Serkis, Zoe Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, Jeffrey Wight ve John Turturro gibi isimleri barındırıyor. 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi beklenen film DC/WB ortaklığının sinematik geleceği adına kilit bir rol oynayacak.

YORUMLAR
Srinelli
26 Ağustos 2020 14:10

Paul Dano'yu There will be blood da yeteri kadar dovmedi bence Daniel. O yuzden eger burda dayak yiyecekse batman'dan hatta o thug lardan birini dovdugu gibi dovecekse uzun suredir icimde kalan bir hinci da almis olacak. sadece o sahne icin bile izleyebilirim.

edit : prisoners'da baya bi haslamislardi cocugu simdi aklima geldi. 

Parolamı Unuttum