Zumba Fitness ile kıvırmaya (?) devam

Biraz sağdan biraz da soldan verelim kiloları

 Eğer siz de, kameranızın karşısında "vaka vaka ee ee" diye dans etmeyi sevenlerdenseniz, size güzel bir haberimiz var. Majesco Entertainment'ın ünlü Zumba serisinin yeni oyunu Zumba Fitness: World Party yolda.

Yeni oyun 40'tan fazla yeni dans rutini ile geliyor, üstelik de Bolywood, Salsa, Irish Step gibi bir çok ünlü stilden esintilerle. Ayrıca bu danslara eşlik eden müziklerde de Lady Gaga, Daddy Yankee ve Pitbull gibi isimler var. Peki bunlar dışında ne yenilikler karşılıyor bizi?

İlk olarak, 14 Zumba eğitmeninin kanlı canlı ekranda olacağı oyunda fonlarımız da gerçek dünyadan. Dağlar, şelaleler, güzel çimler bizi bekliyor. Ayrıca oyunda yeni bir hikaye modu var ki, bizi 7 farklı bölgede keyifli bir geziye çıkartacak. Tabi yeni nesil konsollardan Xbox One'a da teşrif edecek Zumba Fitness: World Party konsolun sağladığı imkanlardan da faydalanacak. Ama bu imkanlar arasında kalp hızı gibi fazla özel özelliklerin bulunup bulunmayacağı ise kesin değil.

Zumba Fitness: World Party 15 Ekim 2013'te Xbox 360, Wii ve Wii U için raflarda olacak. Xbox One versiyonu ise çıkış gününde konsolun yanında hevesli hevesli alınmayı bekleyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum