5 Okurumuza Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketini Veriyoruz!

Descent of Dragons yolcusu kalmasın

BlizzCon 2019'da Hearthstone sevenler için birbirinden güzel sürprizler vardı; hem yeni genişleme paketi Descent of Dragons'u, hem de oyuna eklenen yeni Battlegrounds modunu öğrenmiş olduk.

Blizzard, Ejderha Yılı'nı tüm ejderhaların babası Galakrond'u uyandırarak kutlamaya karar verdi ve nihayet Descent of Dragons sayesinde League of Explorers'ın cesur kahramanlarıyla League of E.V.I.L. kötüleri arasındaki mücadelenin de sonuna şahit olacağız.

Biz de oyunculara oldukça eğlenceli vakit geçirtecek bu genişleme paketini kutlamaya karar verdik ve bunu da 5 okurumuza Descent of Dragons genişleme paketini hediye ederek yapmak istedik.

Blizzcon 2019 Hearthstone Panelinde Neler Gördük?

Üstelik kazandığınız taktirde yalnızca genişleme paketine değil, aşağıdaki ödüllere de sahip olacaksınız. 50 euro değerinde ödül sizi bekliyor diyebiliriz :)

- 60 Descent of Dragons Kart Paketi
- Battlegrounds Erken Erişim & Bonus
- 1 Random Descent of Dragons Golden Legendary
- Deathwing Kart Sırtı

Battlegrounds erken erişimi sayesinde 13 Kasım Çarşamba gününe kadar bu eğlenceli modu siz de test edebilir, elinizi alıştırabilirsiniz.

Çekilişe katılmak için yapmanız gereken şey de son derece basit. Şu Facebook mesajına gidiyor ve sizi Blizzcon 2019'da en çok heyecanlandıran anı yazıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Sonra da şansın yüzünüze gülmesini bekliyorsunuz.

Çekiliş sonucunu bu gece açıklayacak ve şanslı okurlarımıza kodlarını ulaştıracağız.

Herkese bol şans!

YORUMLAR
Kutsikome
10 Kasım 2019 20:24

Merhabalar. Çekiliş ve gösterdiğiniz fırsat için teşekkürler. Ancak gönül isterdi ki keşke twitter veya başka bir yol üzerinden çekilişi gerçekleştirseydiniz. En az beş veya altı senedir fb kullanmıyorum birkaç sene  önce bu şekilde çekiliş vb. durumlara katılmak için aldığım hesap üzerinden çekilişe katılmak zorunda kalmak ne yazık ki hoş değil. Ne olursa olsun tekrardan teşekkürler. Herkese bol şans.

Decypher
Kutsikome
11 Kasım 2019 12:13

Söylediklerinde haklılık payı var ama hem en çok kişinin katılım gösterebildiği platform Facebook, hem de katılımcıları tek platformda toplayınca çekiliş yapmak daha rahat oluyor (raffle yazılımları sağ olsun). Ben de şahsen aktif olarak FB kullanmıyorum ama illa bir çekilişe katılmak istersem girip mesaj atıveriyorum :)


Parolamı Unuttum