DICE'ın Hedefi, Yeni Nesilde Battlefield 4'le 60 FPS'yi Yakalamak

64 oyuncuyla hem de!

Battlefield 4'ün baş yapımcısı Patrick Bach, PlayStation 4 ve Xbox One'da 64 kişiye kadar çoklu oyuncu desteği ve 60 FPS'yi yakalamayı amaçladığını bildirdi.

Eurogamer'a konuşan Bach "İçerisinde pek çok hareketli elementin olduğu bir oyun Battlefield 4. Bir karar vermemiz gerekiyordu ve verdik. Battlefield 4 60 FPS'de çalışacak. Diğer her şey şimdilik ikinci derecede önem taşıyor." diyor.

32'ye 32 maçlar hakkında da baş yapımcı "64 kişinin ve delicesine yıkımın olduğu bir oyunun vereceği eğlenceyi bir düşünün. Bilgisayarda uzunca bir süredir varolan bu durumu, oturma odasına taşımayı hayal ediyoruz. Muhteşem olmaz mıydı?" diyor. Açıkçası konsolcu bir adam olmadığımdan beni pek sarsmadı bu sözler, konsolcular ne der bilmiyorum.

Kısacası bilgisayar deneyimini tam anlamıyla konsola taşımayı hedeflediklerinden bahseden Patrick Bach'a göre, yeni nesil konsola sahip oyuncular Battlefield 4 ile konsollarda daha önceden görülmemiş bir deneyim yaşayacaklarmış. "Bu, konsollar için oyunun hiçbir yerinden ödün vermeyerek sağlayacağımız bir deneyim olacak." diyor Bach.

Bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum