A Total War Saga: Troy, Güzel Bir Fragmanla Duyuruldu

İlyada’yı bir de Total War penceresinden okuyalım…

Total War serisinin yeni üyesinin Total War Saga: Troy olacağı bir süredir gündemdeydi. Önce yeni bir Total War Saga oyunu üzerinde çalışmaların başladığı haberi paylaşılmış, sonrasında marka tescil başvurusu gündeme gelmiş, son olarak da PCGamer’ın özel haberi olarak karşımıza çıkmıştı. Sonunda bir fragman eşliğinde resmi duyurusu da geldi:

Fragman hoş duruyor, bizi olaya ısındırmak konusunda bir sıkıntı çekmeyecek gibi :) Oyunda Yunan veya Truva tarafını seçip yönetebileceğiz. 8 kahraman yer alacak ve karakter odaklı bir hikaye anlatımı bulunacak. Bu yönüyle Three Kingdoms’a benzer bir yaklaşımı esas aldıklarını söylemek mümkün.

İşin içine efsaneler ve mitoloji girince oynanışta da bununla ilgili dokunuşlarla karşılaşmamız kaçınılmaz. Nitekim oyuna “Tanrılar ve Lütufları” ekleniyor bir oynanış unsuru olarak. Oyuncular kendilerini bir tanrıya adayabilecek ve o tanrıya has faydalardan istifade edebilecekler.

Total War Saga Troy’un çıkış tarihi 2020 olarak açıklanmış durumda. Bakalım Three Kingdoms ile yakalanan ivme devam ettirilebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum