ABC, Lost'u Yeniden Çekmek İstiyor!

Bu sefer hangi dramalara şahitlik edeceğiz?

2019'a geldiğimizde yeni fikirlerin giderek azaldığını görüyoruz. Ya da yapımcılar yeni fikirlerle karşımıza çıkmak yerine işin kolayına kaçıyorlar, "her yapıma bir reboot!" sloganıyla karşımıza çıkıyorlar. Son olarak bir dönemin efsanevi dizisi olan Lost'un yeniden çekimi gündeme geldi. ABC'den gelen açıklama Lost'un yeni oyuncularla yeniden çekilebileceğini belirtti.

Kanalın yeni başkanı Karey Burke, "Lost'un rebootunu görmek isterim. Hatta şu an gece yatmadan önce hayalini kurduğum şey bu fakat projeyle ilgili henüz Carlotn Curse, J.J. Abrams veya ABC Stüdyosuyla görüşmedim." diyerek yeni bir Lost dizisi için oldukça heyecanlı konuştu. Tabii henüz ortada bu proje için atılmış somut bir adım yok. Fakat kanalın başkanından böyle bir açıklama duymak, muhtemelen yakın zaman içerisinde projeyle ilgili somut adımları görmek anlamına geliyor.

Yeni başkan Burke'ün açıklamaları Lost hayranları için karışık mesajlar veriyor olsa gerek, bir yandan yeniden Lost'u izlemek heyecan verici olsa da, sonuçta ortaya çıkacak olan dizinin bir reboot olduğunu da unutmamak gerekiyor. Lost'un sonlarına doğru "çok bozması" ülkemizde bile büyük bir geyik konusu haline gelmişken, yeniden en başından bir kayıp macerası izlemek ne kadar ilgi çekici olur? Bilemiyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum