ABC, Yeni Bir Marvel Süper Kahraman Dizisi İçin Düğmeye Bastı

Dizinin odağında kadın süper kahramanlar olacak

Marvel ve ABC, kadın süper kahramanları konu alan yeni bir TV dizisi için aktif biçimde görüşmelere başlamışlar. Deadline sitesinin ABC Entertainment başkanı Karey Burke'un açıklamasına dayanarak yaptığı habere göre ABC, kanalında her zaman en az bir adet Marvel içeriğinin bulunmasını istiyor.

Yani bunu da ABC'de dizinin biri bitecek, diğeri başlayacak diye yorumlamak mümkün. ABC kanalında yayınlanacak yeni dizi, kanalın kadın süper kahramanları ekrana getirme stratejisi doğrultusunda "tamamen yeni" bir ana karaktere odaklanacakmış.

Burke konu hakkında daha fazla bilgi vermemiş olsa da, habere göre bu, Wonder Woman yazarı Allan Heinberg'in kanal için geliştirmekte olduğu ve birer saatlik bölümlerden oluşacak "süper güçleri olan kadın karakterlerle ilgili dizi"den farklı olacakmış.


Burada tabii hemen ilk anda hangi kadın süper kahramana odaklanacakları sorusu geliyor. Yeni bir kahramandan bahsettiklerine göre daha önce ekranlarda görmediğimiz veya kısa rollerde gördüğümüz karakterlerden biri olması kuvvetle muhtemel. Marvel'ın bünyesinde o kadar çok kahraman var ki, hangisini seçeceklerini tahmin etmek gerçekten de çok zor.

ABC kanalında yayınlanmakta olan bir diğer Marvel dizi Agents of S.H.I.E.L.D. yedinci sezonuyla final yapacak. Burke de kanalın Marvel dizisiz kalmasını istemediğine göre bu dizinin finalinin ardından veya son bölümlere doğru yeni dizi haberleri almamız kuvvetle muhtemel.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum