Assassin’s Creed: Unity’de Oynanabilir Kadın Karakter Olacak Mı?

Cevap ne yazık ki olumsuz.

Ubisoft’un Assassin’e Creed serisindeki yeni oyunu Unity, Co-Op oynanışıyla E3’te ciddi ses getirdi.

Hatta ince yapılı karakterleri gören bazı oyuncular “Acaba kadın Assassin’ler girecek mi işin içine?” diye düşündüler. İşte Ubisoft, bu konuda ne yazık ki olumsuz bir cevap sundu.

Belirtildiği kadarıyla, animasyonlardan seslendirmeye, neredeyse her şeyin iki kere yapılması Ubisoft için büyük bir külfetmiş. Gerçi Naughty Dog’un animasyoncusu Jonathan Cooper attığı tweet’te bu işin 1-2 günlük olduğunu, 8000 animasyonu değiştirmeye gerek olmadığını yazmış. Yani insanlar Ubisoft’la aynı fikirde değil.

Tabii internetten tepkiler gelince, Ubisoft başka bir açıklamayla hem kararlarını, hem de yeni baş karakterimiz Arno’yu korudu. Oyunun yeni karakterinin gerek tek kişilik, gerekse çok oyunculu modda hep Arno ile oynanacağını belirten mesaj, ayrıca Assassin’s Creed oyunlarındaki geçmiş karakterlerin çeşitliliğine de dikkat çekiyor.

Gerçekten Assassin’s Creed farklı etnik köken ya da cinsiyetle karşımıza çıkmış bir seri. Adewale, Connor, Aveline, Altair gibi isimler bu çeşitliliği bir dereceye kadar yansıtıyorlar. Bakalım Ubisoft, bu açıklamalarla insanları sakinleştirebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum