Assassin’s Creed: Unity’nin Season Pass’i Bir Harika

Oyun çıkmadan bahsi geçen DLC’lere kılız ama…

Assassin’s Creed: Unity’nin Season Pass’i detaylandı.

Üstelik, daha önce gördüklerimizden daha farklı bir şekilde. Çünkü bu sefer sadece ek görevler değil, başka şeyler de var işin içinde.

İlk olarak yeni görev dizisinden başlayalım, Dead Kings, Paris’in yakınlarındaki daha küçük bir şehir olan Saint Denis’te geçiyor. Hem kendisi, hem de yeraltındaki derin tüneller ve bulmacalarla dolu nekropolis (ölülerin gömüldüğü ve koca bir şehir haline gelen alanlar) bu zamana kadarki en karanlık Assassin’s Creed hikâyesini sunacakmış.

Bunun yanında Paris’te kullanılmak üzere 30’dan fazla kıyafet, ekipman, silah ve diğer eşyalar emrinize amade olacak. Yani Arno’yu olduğundan çok daha farklı hallere sokabileceksiniz. Üstelik bu ekipmanlar Dead Kings’de de kullanılabilecek.

Son olaraksa yeni bir indirilebilir oyun var - Assassin’s Creed Chronicles: China. Uzun zamandır beklenen, Assassin’s Creed evreninin uzak doğuya sıçrayışını simgeleyen bu eylem zaten birçoğumuzun deli gibi beklediği bir şeydi. (Samuray Assassin’ler, az kaldı az).

2,5 boyutlu bu oyunda temaya uygun ve yakın dövüş aksiyonuna doyacakmışız. Kahramanımızın adı Shao Jun ve 1526’da oldukça kişilikli bir görsel dile sahip bu maceranın da ilk görüntülerini Dead Kings ile birlikte aşağıdaki videoda görebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum