Alien: Covenant'ın Yeni Yaratığı Neomorph Çok Korkunç!

Uzayda çığlığınızı kimse duyamaz

Nasıl yani, Xenomorph'tan daha mı korkunç?

Valla bence daha korkunç. Çünkü bizler artık Xenomorph'ları benimsedik, ha tamam belki yine de aynı ortamda bulunmak istemeyiz ama ne de olsa bir göz aşinalığı var artık. Neomorph ise daha sinsi, daha aç, daha soluk tenli bir yaratık ve insana iyice benzeyen fizyolojisi bence bu yaratığı bir adım öne çıkarıyor.

Empire dergisi bu ayki kapağını ülkemizde 12 Mayıs'ta gösterime girecek olan Alien: Covenant'a ayırmış ve filmden daha önce görülmemiş bazı resimler ve detaylar paylaşmış. Aşağıdaki resimde sizin de göreceğiniz gibi bu yeni yaratığın gerçekten de ürkütücü bir tasarımı var. Bir kere diğer yaratıklara göre daha organik bir görünüşe sahip ve filmden bazı kısımları izleyen eleştirmenler bu yaratığın üzerlerinde çok güçlü bir etki bıraktığını söylemişler.

Ridley Scott doğadaki çirkin görünümlü, bir kabusu andıran hayvanlarla ilgili belgeselleri özellikle ilgili çekici buluyormuş ve Neomorph'ta da bundan esinlenmişler (goblin köpekbalığı diye aratırsanız neden bahsettiğimi görürsünüz). Covenant'ın senaristi John Logan "o videolardan bazıları inanılmaz derecede mide bulandırıcıydı ama Ridley mesela bir cesedin üzerine üşüşen böcekler görür ve bunu bir şekilde filmlerinde kullanmayı bilir" diyerek Ridley'in hayal gücü ile ilgili ipucu vermiş.

> Alien: Covenant'ın Yeni Posteri Bizi Çok Etkiledi

Dergide ayrıca filmden iki yeni sahne de paylaşılmış. Bunlardan birinde bir gezegene bırakılan onlarca pod görüyoruz ve bunların şekilleri Prometheus filminde tanıştığımız Mühendis ırkının elinden çıktığı ihtimalini güçlendiriyor. İkinci sahnede ise Michael Fassbender'ın canlandırdığı David'i, yine Prometheus filmindeki Peter Weyland ile birlikte görüyoruz ve bunun da bir flashback sahnesi olduğu çok bariz.

Büyük bir heyecanla beklediğimiz Alien: Covenant'ın başrollerinde Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup ve James Franco rol alıyor.

> Alien: Covenant Gümbür Gümbür Geliyor

YORUMLAR
Parolamı Unuttum