Alien Isolation'ın Yapımcısı Tam 4 Senedir Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyormuş

Haberin güzelliğine bakın!

Çok sevilmiş olmasına rağmen devamına asla kavuşamadığımız nadir işlerden biri Alien Isolation. Adeta tek seferlik bir güneş tutulması gibi karşımıza çıkan oyun, günümüzde korku türünün hala en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Öyle ki belki de gerçek Alien serisinin beyaz perdede yaşattığı hisleri yaşatabilen tek oyun kendisi.

İşte bu sebeple uzun süredir Creative Assembly'den gelecek haberlere odaklanmış durumdayız. Stüdyodan gelen her bilgi kırıntısını değerlendirmeye alıyoruz. Fakat çok uzun bir aranın ardından stüdyonun yönetmeninden ilk müjdeli haberler geldi. Edge Magazine'e konuşan Gareth Edmondson ve Alistair Hope, ekibin 2018 yılından beri bir proje üzerinde çalıştığını doğruladı.

Bu projenin detaylarını tam olarak vermekten çekinen ikili, projeyi "henüz adı konulmamış bir bilim kurgu / FPS" olarak tanımlıyor. İşin ilginç yanı ise Hope'un kullandığı "kaynak materyale sadık kalacağız" ifadeleri. Yani Creative Assembly'nin yeni projesi bir film ya da kitap uyarlaması olacak gibi. Henüz bu kaynağın ne olduğunu ise bilmiyoruz...

Ne olursa olsun ekipten gelecek haberleri merakla bekleyeceğimiz kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum