Aliens: Fireteam, İsminde Ufak Bir Değişime Gitti

Çok ufak makyajlandı diyebiliriz

Son dönemlerin popüler türlerinden olan co-op shooter "ailesinin" yeni üyelerinden olan Aliens: Fireteam için artık geri sayıma başladık. 24 Ağustos'ta çıkış yapacak oyun hakkındaki videolar, oyuna olan ilgimizin artmasına sebep olmuştu. Fakat bu bekleyiş sürecinde oyunun ismi ufak bir revizyon geçirdi.

Atmosferi ile ön plana çıkacak olan oyunun yeni adı Aliens: Fireteam Elite oldu. Yani oyunun adında aslında çok büyük bir değişim yok. Geliştirici ekibin bu isim değişikliği ile ilgili bir açıklama yapmadığını belirtelim. Şahsen bunun bir pazarlama hamlesi olduğunu ve ismi daha havalı bir hale getirmeye çalıştıklarını düşünüyorum. Tabii "Elite" eki bu ismi ne kadar havalı hale getirmiş, orası tartışılır...

Bildiğiniz gibi oyunda aksiyon-korku ögeleri bizleri bekliyor olacak. Yine de yayınlanan videolardan yola çıkarak oyunun "korku" elementlerini yoğun olarak kullanmayacağını söyleyebiliyoruz. Yine de arkadaşlarınızla Weyland-Yutani sentetiklerine ve Xenomorph'lara karşı savaş açmak keyifli olacaktır.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum