Amazon Prime Harika Bir Fiyatla Artık Türkiye'de

Yerel fiyat dediğin böyle olur

Amazon Türkiye, Amazon Prime abonelik sisteminin ülkemiz için de sunulduğunu duyurdu. Üstelik fiyatlandırmasının da gerçekten harika olduğunu söyleyebiliriz çünkü ayda sadece 7,9 liraya Amazon Prime avantajlarından faydalanabileceğiz. 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı da cabası.

Böylece önceden yüksek fiyatla (yerel fiyatlandırma yoktu çünkü) Prime Video'ya abone olmuş olanlar da bu düşük fiyattan tüm Prime hizmetlerine ulaşabilecekler.

Amazon.com.tr'nin Prime adresinden bu hizmetle erişebildiğiniz servisleri görebiliyorsunuz. Hızlı teslimat, ücretsiz kargo vs gibi özellikleri zaten güzel ama bizi asıl ilgilendiren Prime Video ve Prime Gaming.

Prime Video bildiğiniz gibi Amazon'un kendi stream servisi. Her ne kadar Netflix kadar geniş bir kütüphanesi olmasa da birbirinden kaliteli yapımlar var bu serviste. The Boys, American Gods, The Preacher, The Expanse, Good Omens, The Man in the High Castle, Tales from the Loop gibi yapımlara Seinfeld, The Office, Buffy the Vampire Slayer gibi klasikler de eşlik ediyor.

Prime Gaming ise önceden Twitch Prime ismiyle tanıdığımız sistem. Yani her ay ücretsiz oyunlar, oyun içi ganimetler, Twitch.tv aboneliği falan var onun da içerisinde.

Kısacası Amazon Prime, gerçekten de kaçırılmayacak bir fiyatla ülkemize resmi olarak giriş yaptı diyebiliriz. Amerika'daki fiyatının 13 dolar (birkaç farklı avantajla birlikte), Avrupa'da ise 8 euro olduğunu düşünürsek fiyatı oldukça iyi belirlenmiş. Umarım sonradan bir değişiklik olmaz.

YORUMLAR
mit1980
16 Eylül 2020 14:07

Resmen 1 dolar. Yeterince abone topladıktan sonra gelen fiyat artışı haberi için beklemeye geçelim biz yine de.

Mert
15 Eylül 2020 14:13

Neyin fiyatına "çok güzel" dediysek zamlandı. Artık hiçbir şeye sevinemiyorum

Parolamı Unuttum