Amber Heard, Aquaman 2'nin Çekim Tarihini Açıkladı

Devam filminden taze haberler

DC Sinematik Evreni'nin gişe anlamındaki en başarılı filmi olan Aquaman'in devam filminin geleceği kaçınılmaz. DC/WB ortaklığını solo filmler yapma yoluna iten Aquaman'in yeni filmiyle ilgili bugüne kadar çok fazla bir haber alamadık. Neyse ki filmde Mera'yı canlandıran Amber Heard, sonunda bu suskunluğu bozdu ve filmle ilgili yüreklere su serpen açıklamalarda bulundu. Atlantis'in derinliklerine ineceğimiz Aquaman 2'nin çekimleri önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayacak.

Amber Heard ayrıca filmden ayrılacağına yönelik haberleri de kesin bir dille yalanladı. "Paralı söylentiler, paralı kampanyalar, sosyal medya oyuncu seçimlerine karar vermiyor çünkü onların gerçek hayatta bir karşılığı yok. Sadece Aquaman ve Aquaman 2'nin hayranları buna karar verebilir. Önümüzdeki yıl başlayacağımız için heyecanlıyım." diyerek hakkında çıkan haberlere tepkisini gösterdi. Yönetmen koltuğunda yeniden James Wan'ın oturacağı filmde yine Jason Momoa başrolde karşımıza çıkacak. Heard'in yanı sıra Patrick Wilson, ilk filmde canlandırdığı Orm karakterini devam filminde de canlandıracak. Yahya-Abdul Mateen II de Black Manta olarak filmin kötü adamı olacak. 

David Leslie Johnson-McGoldrick ile birlikte James Wan'ın kaleme alacağı senaryonun son rötuşları da bitmek üzere. 16 Aralık 2022 vizyon tarihine sahip olan filmin DCEU'ya etkileri ise büyük olacak gibi gözüküyor. Özellikle Flashpoint ile birlikte yeniden yaratılacak olan DCEU'nun geleceğinde Aquaman'i çok daha önemli bir yerde görebiliriz. 

YORUMLAR
G.N.C.R
15 Kasım 2020 15:35

bu film boykot edilmeli

Feyling
13 Kasım 2020 18:41

Sadece Aquaman ve Aquaman 2'nin hayranları buna karar verebilir
Aquaman 2'nin hayranları da sen oynama istiyor ama?

Parolamı Unuttum