American Gods Dizisi Üç Sezonun Ardından İptal Edildi

Neil Gaiman'ı yüzüstü bıraktılar

2017 yılında Neil Gaiman'ın aynı isimli romanından uyarlanan American Gods dizisi üç sezonluk macerasının ardından iptal edildi. Starz'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Ricky Whittle, Ian McShane, Crispin Glover gibi isimleri kadrosunda barındırıyordu. son olarak 21 Mart'ta üçüncü sezonun onucu bölümünü izledik ve üzücü bir şekilde devamının gelmeyeceğini öğrenmiş olduk. 

Starz'dan gelen resmi açıklama şu şekilde; "American Gods dördüncü sezonuyla geri gelmeyecek. Starz bünyesindeki herkes tüm ekibin yaptıklarına gerçekten minnettar."

Üçüncü sezonun bitmesinin hemen ardından böyle bir iptal kararı hayranların tepkisini çekmiş durumda. Birkaç hafta önce usta yazar Neil Gaiman yaptığı açıklamada "Eğer dördüncü sezon olmazsa hikayeyi bir sezonun olabileceği en sinir bozucu, en üzücü ve en çıldırtıcı şekilde bitirmiş olacağız." demişti. Yönetici ekip bu uyarıyı dikkate almamış. 

Neil Gaiman'ın yarattığı eserlere ne kadar düşkün olduğunu düşününce Starz'ın ilerleyen dönemlerde herhangi bir Gaiman projesini ekrana taşıması epey zor gözüküyor. Şimdi elimizde toplam 26 bölümlük bir American Gods hikayesi var ve Gaiman'ın da dediği gibi sonu pek de iyi bitmiyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum