Amy Pascal, Sony'nin Spider-Man Evreniyle İlgili Konuştu

Spider-Man'siz filmlere devam

Sony'nin yeni Spider-Man Evreni her geçen gün büyümeye devam ediyor. Venom'un ardından Morbius, Black Cat, Silver Sable ve Kraven gibi karakterler de evrene dahil olacak. Evrendeki tek eksik Spider-Man gibi gözükse de, Spider-Man'in yapımcılarından Amy Pascal, Marvel Sinematik Evreni içerisinde yer alan ve Tom Holland'ın canlandırdığı Spider-Man/Peter Parker karakterinden bağımsız olarak ilerleyeceğini belirtti. Yani önümüzdeki Sony filmleri de Spider-Man içermeyecek gibi gözüküyor.

Tom Holland'ın role atanmasıyla birlikte MCU'nun Spider-Man konusunda bir sıkıntısı kalmadı. 5 Temmuz'da vizyona girecek olan Far From Home ile birlikte Spidey, ikinci solo MCU filmine kavuşmuş olacak. Bu durum Sony'i hareketlendirse de şu an için evrene bir Spider-Man koymak gibi bir planları yokmuş. Spider-Man'in Sony'de ki geleceğiyle ilgili Screen Rant'a konuşan Amy Pascal, en çok önem verdikleri noktanın çıkacak olan her filmin kendi ayakları üstünde durabilmesi olduğunu belirtti. 


"Bizim için en önemli nokta çıkacak olan her filmin kendi başına ayakta kalabilmesi. Düşünüyorum da bizim için ilk iş Venom filmine bakmak olacak. Venom başarılı bir şekilde kendi ayakları üstünde durabildi. Far From Home da bunu yapacak. Spider-Verse bunu başardı. Bunlar kendi içlerinde muhteşem filmler ve sonsuz ihtimalleri bünyelerinde barındırıyorlar. Spidey Evreni'nin en önemli özelliği içerisinde çok fazla karakter barındırması. Hatta içlerinde henüz yüzeye çıkarmadığımız pek çok karakter var. Dan Slott beni arayıp sürekli, 'Henüz bunu yapmadınız! Henüz şunu yapmadınız!' diye çağrıda bulunuyor." diye konuşan Amy Pascal ufuktaki Sony/Marvel filmlerinde Spider-Man olmayacağını güzel bir dille anlatmış. 

Yine de tüm bu Spider-Man karakterleri yan filmlerde toplansa da bir noktada olayın asıl kahramanı Spidey'nin işin içine girmesi gerekecek. Bakalım Sony o zaman nasıl bir politika izleyecek? 

Jon Watts'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Tom Holland'ın yanı sıra Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders ve Jon Favreau gibi oyuncularında kadrosunda yer aldığı Spider-Man: Far From Home, 5 Temmuz'da vizyona giriyor. Bakalım Peter Parker/Spider-Man'in geleceği sadece Disney/Marvel ortaklığında mı devam edecek yoksa Sony artık Spider-Man'i evrene dahil etmeye karar verecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum