Anthem Toplamda 5 Milyon Adet Satmış

Tabii diğer oyunlara bakıldığında sayı epey az

Anthem'in BioWare için korkunç bir başarısızlık hikayesi olduğunu söylemek yanlış olmaz. Satışları da beklentilerin altında kalan oyunun sunucuları, yaklaşık iki sene içerisinde kapatılmıştı. EA ve BioWare'in hatırlamak istemediği oyunun detayları ise geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı.

Twitter'ın bilinen isimlerinden Timur222, geçtiğimiz günlerde eski EA pazarlama stratejisi müdürü Alexandre Scriabine'in LinkedIn profilinden ilginç bilgiler paylaştı. EA'de yaptığı işleri paylaşan Scriabine, dahil olduğu projelerin satış rakamlarını da bu açıklamalara eklemiş.

Tabii ki listenin en alt sırasında Anthem bulunuyor. Scriabine'in ifadelerine göre Anthem, "ilk haftada 2 milyon, toplamda 5 milyon adet" satış gerçekleştirmiş. Eski yönetici bu maddenin yanına "EA'in 10 yıldaki ilk yeni IP'si" notu düşerken Anthem'in fragmanının aldığı ödülden de bahsetmiş.

Listedeki diğer dikkat çekici işlerin tamamı ise Star Wars evrenine ait. Örneğin Jedi Fallen Order tüm zamanlarda 10 milyon adet satış gerçekleştirirken, Star Wars: Battlefront oyunları toplamda 50 milyon adet satış gerçekleştirmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum