Ark: Survival Ascended Güncellemesi, Tepkilerin Ardından Fiyat Yükseltti

Rest!

Hatırlarsanız henüz geçtiğimiz haftalarda sizlerle Ark: Survival Evolved'un yeni güncellemesinin hikayesini paylaşmıştık. Studio Wildcard'ın CEO'su Jeremy Stieglitz, attığı tweet ile bu güncellemenin ücretsiz olacağını ifade etmişti. Fakat DLC'nin sadece 50 dolarlık bir paket ile erişilebiliyor olması oyuncuları bir hayli sinirlendirmişti.

Bu tepkilerin arından Studio Wildcard'ın geri adım atması beklense de, stüdyodan oldukça ilginç bir hamle geldi. Ark 2 ve Ark: Survival Ascended isimli içerikleri içeren paketin fiyatı, 50 dolar olacaktı. Fakat stüdyo DLC paketini tamamen farklı bir şekilde ve 60 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunacak. Bu da tepkilerin çığ gibi artmasına neden oldu.

Studio Wildcard, yaptığı açıklamada bu projenin beklediklerinden kapsamlı olduğunu ifade ediyor. UE5 güncellemesinin ilk planlarında, oyunun Switch versiyonunun grafik limitlerini kaldırarak PC'ye taşınması varmış. Fakat şu anda geliştirici UE5 teknolojisini sonuna kadar kullanabileceği bir işe imza atmak istiyor. Bu nedenle de oyun tepeden tırnağa yenilenecek. 

Elbette stüdyonun "bedava güncelleme" ifadelerine de açıklaması var. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemediklerini belirten Studio Wildcard yetkilileri, o dönemden beri planlarının değiştiğinin altını bir kez daha çiziyor.

Biz de kararı okuyucularımıza bırakıyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum