'Ücretsiz' Ark: Survival Evolved Güncellemesinin Ücretsiz Olmadığı Ortaya Çıktı

İnsanlar sinirlenmekte haklı gibi

Ark: Survival Evolved’un 6. yaşına girdiğini öğrendiğimde ufak çaplı bir kriz yaşadım diyebilirim. Her geçen gün daha da evrimleşen (pun intended) oyun sektöründe Ark’ın hala ayakta duruyor olması büyük bir başarı elbette. Fakat yaşlanan grafikleri yenileme zamanı gelmişti.

İşte bu sebeple Ark: Survival Evolved’un geliştiricisi Studio Wildcard, ücretsiz bir remaster versiyonun ipuçlarını vermeye başladı. Lakin bu güncelleme, sanıldığı gibi “ücretsiz” değilmiş…

Ark: Survival Ascended adı verilen bu yeni remaster versiyon, sadece ve sadece satın alınabilecek. Studio Wildcard’ın açıklamasına göre bu versiyonu isteyen oyuncular, ARK Respawned Bundle isimli paketi satın almak zorunda. Bu paket içerisinde hem Ark 2’yi, hem de Ark: Survival Ascended isimli UE5 versiyonunu bulunduracak. Fiyatı ise 50 dolar olarak belirlenmiş.

Oyuncular ise henüz Ocak ayında Studio Wildcard’ın kurucularından olan Jeremy Stieglitz’in açıklamasının altını çizerek kızgınlıklarını belirtiyor. Stieglitz, bu versiyonun tamamen ücretsiz olduğunu söyleyen şu tweet’i atmıştı.

Siz neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum