Assassin's Creed Origins Season Pass İçerikleri Detaylandırıldı - Antik Mısır Turuna Hazır Mısınız?

Keşif Turu modu muhteşem olacak gibi.

 Ubisoft, Assassin’s Creed Origins season pass içeriklerini detaylandırdı ve çıkış tarihlerini kesinleştirdi. Üç büyük içerik The Hidden Ones, Assassin’s Creed: Antik Mısır Keşif Turu ve The Curse of the Pharaohs önümüzdeki iki ay içinde yayınlanmış olacak.

23 Ocak’ta aktive edilecek The Hidden Ones genişleme paketi, Origins için yayınlanan ilk büyük içerik olacak. Ana hikâyenin birkaç yıl sonrasında Roma askerleri tarafından işgal edilmiş yeni bir bölgede geçecek olan paket, oyuna yeni silahlar ve zırhlar da ekleyecek.

Beni en çok heyecanlandıran içerik, 20 Şubat’ta yayınlanacak Assassin’s Creed: Antik Mısır Keşif Turu modu. Bu mod Origins’i en basit tabiriyle interaktif bir müzeye çevirecek. Keşif Turu modu görevleri ve zaman sınırlamalarını devre dışı bırakacak ve oyunculara, Origins’in muhteşem bir şekilde ekranlarımıza aktardığı Antik Mısır’ı serbestçe gezdirip, o toprakların kültürü ve tarihiyle ilgili paha biçilmez bilgiler verecek. İşin güzel yanı bu içeriğe sahip olmanız için season pass’i satın almanız gerekmeyecek.

Keşif Turu'ndan bir görsel. Mumyalama yaparken iç organların çıkarılması tekniğini açıklıyor.

Origins’in son büyük genişleme paketi The Curse of the Pharaohs ise Bayek’i Mısır mitolojisinden tanrılar, yaratıklar ve firavunlarla kapıştıracak. Teb şehrinde geçecek olan içerik oyuna yeni silahlar ve zırhlar ekleyip, seviye sınırını 55’e çıkaracak. Genişleme paketinin 6 Mart’ta yayınlanması planlanıyor.

Keşif Turu’nun zaten bedava olacağını söylemiştim, geri kalan iki genişleme paketini de season pass işine girmeden ayrı bir şekilde satın alabileceksiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum