AC Unity Season Pass İptal Oldu, Yerine Bedava Oyun!

Para Yok, Oyun Var

Çıkışından bu yana eleştiri oklarına hedef olan Assassin's Creed Unity, bir kez daha yeni bir olayla oyuncuların karşısında.

Ubisoft Montreal'in CEO'su Yannis Mallet, geçtiğimiz gün itibariyle oyuncular için bir özür notu yayınladı. Bu özür notunun sebebiyse Assassin's Creed Unity'e ait Season Pass içeriğinin iptal edilmesi. Eğer AC Unity'nin yanında 30 dolar daha vererek oyunun Season Pass içeriğini almışsanız üzgünüz ama Season Pass'e veda etme zamanınız geldi.

Yannis Mallet, yaptığı açıklamada ilk olarak Assassin's Creed'in geliştirici ekibi adına oyunda yer alan teknik sıkıntılar için oyunculardan özür dilerken, Season Pass içeriğinin de satıştan kaldırılacağını ifade etti. Yani bundan sonra Season Pass'in satın alımı söz konusu olmayacak.

Peki hali hazırda Season Pass sahibi olan oyunculara ne olacak?

Ubisoft, bu konuda oyuncuları mağdur etmemek için ücretsiz oyun vermeyi uygun bulmuş. Eğer elinizde Unity için bir Season Pass var ise Ubisoft'un aşağıda listelenen herhangi bir oyununa ücretsiz bir şekilde sahip olabileceksiniz. (Evet, para iadesi yok.)

  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Far Cry 4
  • Watch Dogs
  • The Crew
  • Rayman Legends
  • Just Dance 2015

Tabii Ubisoft sadece bu kadarla kalmıyor, özür mahiyetinde Assassin's Creed Unity'ye sahip tüm oyunculara bir adet de ücretsiz DLC veriyor. Eğer Unity'ye sahipseniz ücretsiz olarak Assassin's Creed Unity Dead Kings DLC'sini indirebilirsiniz.

Çıkışından bu yana özellikle teknik anlamdaki sorunları nedeniyle gündemde olan Assassin's Creed Unity adına işler çok iyi gitmiyor gibi. Bakalım Ubisoft'un bu kararına oyuncuların tepkisi ne olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum