Assassin's Creed Valhalla Serinin En Büyük Oyunu Olmayacak

Ubisoft eleştirileri dikkate alıyor

Assassin's Creed Odyssey'in aldığı en büyük eleştirilerin başında oyun dünyasının "aşırı dolu" olması gösteriliyordu. Aslında bunun iyi bir şey olduğunu düşünebilirsiniz, sonuçta oyunda geçireceğiniz zamanı arttıran şeyler bunlar. Ama yine de sırf harita dolsun diye çok fazla antin kuntin şeylerin olması herkesin hoşuna gitmeyebiliyor :)

İşte Ubisoft bu eleştiriyi dikkate alarak Assassin's Creed Valhalla'nın sırf büyük olsun diye büyük olmayacağını söylüyor. Ubisoft'tan Malek Teffaha, kendisine bu yöndeki eleştiriler hatırlatıldığında "Valhalla serinin en uzun veya en büyük oyunu olmayacak" diyerek eleştirileri kabul ettiklerini belirtmiş.

Valhalla'nın haritasında Norveç'in bir kısmı ve İngiltere'den de dört krallık bulunacak. Diğer Assassin's Creed oyunlarında olduğu gibi yine o dönemin ve bölgelerin ünlü yapıları (Stonehenge gibi) da oyunda olacak.

Assassin's Creed Valhalla'nın yeni videosunu bu akşam 18:00'de, Xbox Series X oyunlarının tanıtılacağı gösterimde göreceğiz.

YORUMLAR
creepylord
8 Mayıs 2020 09:57

Aynı durumdan bende şikayetçiydim :D Oyunda o kadar siyasi politik davayla uğraşırken köylerden birindeki yaşlı bir teyzenin bir takım ihtiyaçlarını da biz sağlamayalım yani. Yan görev ekleyecez diye işin b*kunu çıkarmışlardı. Oyundan koparıyordu insanı. 

Parolamı Unuttum