AC Valhalla, Ubisoft’un PC’de En Hızlı Satış Yapan Oyunu Oldu

AC oyunları içerisinde en iyi açılış yapan oyun

Assassin’s Creed Valhalla, geçtiğimiz hafta oyun severlerle buluşmuş, genel itibariyle de olumlu eleştiriler almıştı. Bu olumlu tablo oyunun satışlarına da yansımış; Ubisoft, Valhalla’nın performansından gayet memnun.

Ubisoft tarafından yapılan açıklamaya göre, AC Valhalla tüm Ubisoft oyunları içerisinde PC’de en iyi çıkış yapan oyun olmayı başarmış. Buna ek olarak bütün Assassin’s Creed oyunları içerisinde de ilk hafta satış performansı en iyi AC oyunu Valhalla olmuş.

Valhalla’nın yapımcısı Julien Laferrière, “Oyuncuların bu coşku dolu tepkilerinden gayet memnunuz ve bizlere gösterdikleri inanılmaz destekten dolayı AC hayranlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Bu oyunu, küresel bir salgının ortasında oyun severlerle buluşturmak, ekibimiz için gerçekten çok zorlu bir mücadeleydi ve oyuncuların oyunumuzu ne kadar çok sevdiklerini görmekten dolayı mutluyuz. Oyunun çıkışı sadece bir başlangıçtı, AC Valhalla için sağlam içerikler sunmayı planlıyoruz. Bu içerikler, oyuncularımızı uzun bir süre boyunca bu destansı Viking macerasında tutacak” diyor.

Valhalla için işler gayet yolunda gidiyor gibi. Ne dersiniz, sizce de bu Viking destanı uzun soluklu bir macera mı olacak? Serinin en sevilen oyunları listesinde üst sıraları zorlayabilecek mi? Valhalla sonrasında sıra nereye geliyor? Yorumlarınızı bekleriz.

YORUMLAR
Mert
18 Kasım 2020 15:53

Performans sorunlarıyla da ilgili bir şey deselermiş olurmuş

Parolamı Unuttum