Assassin's Creed Valhalla Gizlilik Unsurlarıyla Mest Edecek

Kuzgununuzu nasıl alırdınız?

USGamer, Ubisoft yetkilileriyle yaptığı röportajda Assassin's Creed Valhalla'yla ilgili yeni bilgiler edinmeyi başarmış. Bu bilgiler arasında Eivor'un kuzgunundan, gizlilik seçeneklerine kadar pek çok detay bulunuyor.

Valhalla ile ilgili açıklanan ilk detayları sizinle aynı gün paylaşmıştık, dün de oyunun müzik kadrosunun efsane isimlerle dolu olduğunu öğrendik. Anlaşılan Ubisoft merakı sürekli canlı tutmak adına Valhalla'yla ilgili bilgileri bu şekilde parça parça açıklayacak.

USGamer'ın makalesindeki detayları başlıklarda toplarsak oyunla ilgili şunları söyleyebiliyoruz:

Eivor'un kuzgununun ismi Sýnin ve kuzgunumuzu düşmanların dikkatini dağıtmak için kullanabileceğiz.

Eivor'un kapşonunu manual olarak takıp çıkarmak mümkün olacak ve bu gizlenmemize katkı sağlayacak. Yani gizlilik gerektiren durumlarda otomatik olarak kapşonu başımıza geçirmeyeceğiz, durum tamamen bizim kontrolümüzde olacak.

Sosyal Gizlilik özelliği geri dönüyor, etrafımızdaki kişileri ve koşulları kullanarak kalabalığın arasına karışmak mümkün olacak.

Oyundaki gizlilik seçenekleri arasında ölü taklidi yapmak da var.

Düşmanlarımıza omuz atabilecek, kollarını bacaklarını koparabilecek, kellelerini uçurabileceğiz.

Tek vuruşta suikast özelliği de geri dönüyor. Eivor oyunun başlarında eğitimli bir Suikatçi olmasa ve gizli bıçakla yeni tanışmış olsa da öğreneceği bir teknik sayesinde iyi bir zamanlamayla oyundaki neredeyse tüm hedefleri tek vuruşta öldürebilir hale gelecek. Buradaki "iyi zamanlama" ile QTE cinsi bir şey mi kast ediliyor, onunla ilgili bir bilgi vermemiş Ubisoft.

Valhalla'dan gelen haberler oyuncuları memnun etmeye devam ediyor gibi görünüyor, önceki oyunların eleştirilen yönlerini dikkate alan Ubisoft belki de bugüne kadarki en iyi Assassin's Creed oyunlarından biriyle karşımıza çıkacak gibi.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
13 Mayıs 2020 18:15

◾ Düşmanlarımıza omuz atabilecek, kavga çıkarabileceğiz.

Yok yok, direkt kollarını bacaklarını koparabilecek, kellelerini uçurabileceğiz. :) 

Parolamı Unuttum